Firmatur og teambuilding

Hotellet vårt har alt dere trenger til en vellykket frimatur, og beliggenheten betyr at dere har fantastiske muligheter til teambuilding.

Firmatur og teambuilding

Hotellet vårt har alt dere trenger til en vellykket frimatur, og beliggenheten betyr at dere har fantastiske muligheter til teambuilding.

Teambuilding

Vi skreddersyr blåturer (når deltagerne ikke vet hva som venter dem) og vanlige firmaturer, for små og store grupper. Vi anbefaler å kombinere teambuilding med en hyggelig grillaften på kvelden. 
 
Om været tillater det, kan maten serveres på vår overbygde og koselige uterestaurant mot båthavna. Her er heldekkende tak, tepper og varmelamper.
 
 
Vi kan også servere mat på Promenaden, vår uterestaurant ved utløpet til Suldalslågen. Er du heldig, vil kanskje laksen hoppe mens du spiser!
 

Dere er velkommen på både overnatting og dagsturer.

Overnatting

Ryfylke BaseCamp er kun to timers kjøring fra Stavanger eller Haugalandet. Hurtigbåten fra Stavanger tar også bare to timer. Vi er behjelpelige med å ordne transport og bestille de aktivitetene dere øsnker.  

Hotellet har 64 rom (118 senger) 

16 dobbeltrom 
38 kombirom (2 separate senger) 
10 enkeltrom 
Ved behov for ytterligere overnatting benyttes nærliggende overnattingssted. 

Send en forespørsel (linket direkte til mail: booking@ryfylkebasecamp.no) 

Ryfylke Fjordhotel & BaseCamp

Vi har lang erfaring med konferanser, firmaturer og private selskaper. Hotellet tilbyr 64 rom med 118 sengeplasser, foredelt på ulike typer rom. 

Rom

Kurs og konferanse

Firmatur og teambuilding

Selskap

Mat og drikke

Dette er Ryfylke Fjordhotel & BaseCamp

Ryfylke Fjordhotell & BaseCamp består av et sjarmerende hotell i vannkanten på Sand, som tilrettelegger for spennende dager og sosiale kvelder.  Vi har kajakker og fiskeutstyr, og lokalkjennskap til fjorden og fjellene. Våre gode venner og samarbeidspartnere tilbyr alt fra historie og kultur, til elveekspedisjoner, lokalmat og laksesafari.

Hotellet

Ting å gjøre

Planlegg reisen

Booking