Julemeny 2021

Vi starter vår julemeny mandag 22.november
Siste dag for servering av julemat er lørdag 18.desember

Julemiddag

Juleribbe

Serveres med smørdampet rosenkål, rødkål og svisker
Svinesaus og kokte poteter

335,-

 

Pinnekjøtt

Lokalt pinnekjøtt laget på tradisjonell måte – naturlig tørket
Serveres med hjemmelaget kålrabistappe, pinnefett og kokte poteter

385,-

 

Juletallerken

Hotellets juletallerken med svineribbe, pinnekjøtt, medisterkake, julepølse, rotmos, rødkål, rosenkål, kokte mandel poteter, ribbesaus og pinnefett

375,-

 

Juletorsk

Juletorsk med ertepuré, kokte mandelpoteter, sennepsaus og bacon.

345,-

Dessert

Hjemmelaget riskrem

Serveres med rørte bringebær (coulis)

105,-

 

Lune bjørnebær med vaniljeis

Serveres med eggelikør

125,-

 

Husets egen multekrem

Serveres med hjemmebakt krumkake

135,-

Booking

Alternativt:
Tlf: 52 79 27 00
booking@ryfylkebasecamp.no