Ryfylke Fjordhotel

En plass å sove

Overnatting hos oss

Ryfylke BaseCamp tilbyr overnatting på vår hotell, Ryfylke Fjordhotel, som ligger helt i sjøkanten på Sand. Hotellet består av 64 rom med 118 senger, restaurant med inne- og uteservering, bar og salong med alle rettigheter, og konferanselokaler for inntil 200 personer. Alle rom på hotellet har skrivebord, flatskjerm-TV og bad med dusj og wc. Overnatting på inkluderer frokost, privat parkering og gratis WiFi.

Velkommen til et hyggelig opphold hos oss!

Superior dobbeltrom

Nybygg
På hotellets tilbygg, som ble ferdig i 2012, har Ryfylke Fjordhotel 4 superior rom med dobbeltseng og egen terrasse/balkong. Alle superior dobbeltrom har flott utsikt mot promenaden og innløpet til Suldalslågen, Vestlandets største og mest anerkjente lakseelv. Alle superior dobbeltrom har flatskjerm-tv og privat bad med dusj.

Superior dobbeltrom passer for inntil 2 personer.

Standard dobbeltrom

Nybygg/hovedbygg
Hotellet på Ryfylke BaseCamp har 12 standard dobbeltrom med dobbeltseng. 10 av rommene har også en sovesofa som passer en voksen eller to små barn. Alle dobbeltrom har flatskjerm-tv og privat bad med dusj.

Standard dobbeltrom med sovesofa passer for inntil 3 voksne eller 2 voksne pluss to små barn. Dobbeltrom uten sovesofa passer for inntil 2 personer.

Familierom (to-roms)

Hovedbygg
På hotellets hovedbygg har Ryfylke Fjordhotel 2 familierom som passer inntil 4 voksne eller 2 voksne pluss 4 småbarn. Rommene består av to rom som er forbundet med en dør. En av familierommene har en dobbeltseng pluss en sovesofa. Den andre har to enkeltseng pluss en sovesofa. Begge familierom har flatskjerm-tv og privat bad med dusj.

Kombirom

Hovedbygg
På hotellets hovedbygg har Ryfylke Fjordhotel 33 kombirom som er møblert med to enkeltsenger. 14 av rommene har i tillegg en sovesofa som passer til en voksen eller to små barn. Alle kombirom har flatskjerm-tv og privat bad med dusj.

Kombirom med sovesofa passer for inntil 3 voksne eller 2 voksne pluss to små barn. Kombirom uten sovesofa passer for inntil 2 personer

Enkeltrom

Nybygg
Ryfylke Fjordhotel har 10 enkeltrom hvorav fem av rommene har skyvedør og utgang til bakkeplan. Våre enkelt rom har flatskjerm-tv og privat bad med dusj.

Enkeltrom passer for 1 person.

Handikapvennlige rom

Nybygg/hovedbygg
På hotellets hovedbygg har Ryfylke Fjordhotel 5 kombirom (med 2 enkeltsenger) som er tilpasset for gjester som bruker kompakte rullestoler. Rommene ligger i andre etasje og kan nås med både heis og trapp. I nybygget har hotellet et Superior dobbeltrom (med dobbeltseng) som er handikap vennlig. Rommet er på bakkenivå og har terrasse. 

Alle handikapvennlige rom har har flatskjerm-tv og privat bad med dusj og handikaptilpasset toalett.

Handikapvennlige rom passer for inntil 2 personer.
fantastiske opplevelser

Aktiviteter og utflukter

Ryfylke Fjordhotel 
Verven 9A, 4230 Sand

Telefon | +47 52 79 27 00
Epost | ryhotell@online.no
© Copyright 2020 - Ryfylke BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Adlevo
closebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram