fbpx

Vinterferie Sand i Suldal

Ryfylke basecamp

Tett på naturen

Velkommen til en familievennlig vinterferie på Sand i Suldal kommune! Nyt et opphold hos oss med god mat, velvære i vårt POP UP MINI-SPA, spektakulær natur og aktiviteter i nærområdet for liten og stor. Ski på Gullingen, svømming og moro på Suldal bad, Sand Safari med attraksjoner som Suldalslågen og Høse Bru. Flytt gjerne hjemmekontoret med deg til oss og kombiner vinterferie og jobb – en såkalt workation. Ryfylke Fjordhotel har fasiliteter for effektive og gode arbeidsøkter, og ikke minst fantastisk utsikt over fjorden.

Overnatting for hele familien på Ryfylke Fjordhotel, like i sjøkanten på Sand. Rett ved siden av hotellet finner du et intimt og koselig sentrum med butikker, kaféer, vinmonopol og et kulturhus med bowling og kino. Hotellet egner seg svært godt som base for et opphold på flere dager, med både aktive opplevelser i nærområdet, samt innholdsrike dagsturer til andre natur- og kulturattraksjoner.

BOOK OPPHOLD
opplevelser du vil dele

Vinterferie aktiviteter i Suldal

Skiopplevelser

Når snøen legger seg i Suldal, følger det med 70 km oppmerkede skiløyper i terrenget. Her kan du nyte en rolig tur på langrenn, stå på skøyter eller reise til slalåmbakkene på Gullingen i nærliggende området. Ski- og vinteropplevelser for store og små.


Foto
Rune Roalkvam / Visit Suldal
LES MER

Velvære for familien

Suldal Bad er et naturlig samlingspunkt for hele familien. Anlegget tilbyr et stort hovedbasseng, barnebasseng, terapibad, utendørs boblebad, badstue, klatrevegg og sklie. På Ryfylke Fjordhotell har vi i vinterferien en POP UP MINI-SPA avdeling på hotellet med mulighet for å booke behandlinger.

Foto
Norwegian Experience
LES MER

Turopplevelser

Hellandsnuten troner over Sand, og kan både sees og nåes med utgangspunkt hos oss. Fra hver enkelt grend i Suldal finner man flotte naturopplevelser tett på fjord, fjell, vann og elv. Her finner man fem av de syv høyeste nutene i Rogaland, samt vidder hvor man har landskapet helt for seg selv.

Foto
Norwegian Experience
LES MER

Matopplevelser

Nyt det aller beste Suldal har å by på - kortreist mat, lokalbrygg og god vin . I restauranten på Ryfylke Fjordhotel tilbyr vi en sesongtilpasset meny med retter laget av ferske, lokale råvarer. I matbaren står italiensk inspirert pizza og Sands beste burger på menyen. Måltidet nytes med spektakulær utsikt til både fjord og fjell.

Foto
Norwegian Experience
LES MER

Book din vinterferie nå!

Tilbudet gjelder 26. februar - 7. mars

Familiepakke 

- Overnatting i familierom
  (2 voksne + 2 barn inntil 15 år)
- Frokost
- Nistepakke
- 2-retters middag
- Afterski med gratis vafler og kakaoPRIS | fra 2 490,- per rom, per natt
BESTILL

Vennepakke

- Overnatting i dobbeltrom med ekstraseng (passer inntil 3 voksne) 
- Frokost
- Nistepakke
- 2-retters middag
- Afterski med gratis vafler og kakaoPRIS | fra 1 990,- per rom, per natt
BESTILL

Workation-pakke

- Overnatting i enkeltrom med arbeidspult
- Tilgang til WiFi, romslige møterom, printetjenester og mingleområder
- Frokost og lunsj
  (sandwich/suppe/salat) 
- 2-retters middag
- Afterski med gratis vafler og kakao
- Fri tilgang til kaffe/te/isvann/frukt

PRIS | 1 295,- per person, per natt
BESTILL
Ryfylke Fjordhotel 
Verven 9A, 4230 Sand

Telefon | +47 52 79 27 00
Epost | booking@ryfylkebasecamp.no
© Copyright 2020 - Ryfylke BaseCamp - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
closebars
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram